Autisme di Kuala Lumpur Malaysia

June 20th, 2012


Autisme di Kuala Lumpur Malaysia

Autisme adalah gangguan perkembangan otak yang dicirikan oleh interaksi sosial dan komunikasi yang cacat, dan tingkah laku terhad dan berulang-ulang. Semua tanda ini dapat dilihat pada kanak-kanak sebelum 3 tahun. Biasanya sindrom ini tidak dapat dikesan oleh ibu bapa. Autisme akan menjejaskan pemprosesan maklumat di dalam otak kanak-kanak dengan mengubah bagaimana sel-sel saraf mereka menyambung dan mengatur. Kerana kanak-kanak autisme yang sentiasa berada dalam dunia mereka sendiri, mereka sukar untuk berbual dan serring mengabaikan apa-apa yang berlaku di sekeliling mereka.

email
RAWATAN ALTERNATIF

Kuala Lumpur (KL), Malaysia mempunyai banyak penyelidikan autisme dan pembelajaran autisme tetapi untuk autisme hanya satu sahaja di Malaysia.

Rawatan autisme rawatan Neuro Akupunktur adalah berbeza dari lain-lain rawatan tradisional kerana ia menentukan setiap masalah autisme. Semasa rawatan rapi autisme (ICU), Guru Cina akan mengajar ibu bapa bagaimana untuk mengendalikan kanak-kanak autisme mereka untuk keluar dari dunia mereka sendiri. Mereka menunjukkan peningkatan besar hari demi hari dan ibu bapa kelihatan sangat gembira dengan peningkatan yang menggalakkan.

Lain-lain rawatan untuk mengubati ezcema dengan rawatan herbadan akupuntur boleh berjumpa terus Master Cina di KL Kuala Lumpur.

Entry Filed under: Sakit Autisme


Most Recent Posts