Rawatan Neuro Cerebral Palsy KL

February 25th, 2020


Rawatan Cerebral Palsy Kuala Lumpur Neuro Akupuntur Dan Rawatan Herba Khas

Malaysia Akupuntur dan Rawatan Perubatan Herba Rawatan Cerebral Palsy CP

 

CP Cerebral Palsy / Kerosakan Otak Dari Kelahirannya

Tahanan air di otak yang telah beroperasi 2 kali tetapi air tidak boleh mengalirkan daripada otaknya.

Tengkorak otak menutup terlalu cepat di bahagian atas dan tidak memberi masa untuk membiarkan ia mengeluarkan air dari otaknya.


Cara Rawatan Akupunktur Neuro Akupunktur dan Penyelidikan Herba di KL Kuala Lumpur, Malaysia.

Kami tidak tahu penyebab kebanyakan kes-kes cerebral palsy, tetapi banyak yang telah menjadi ‘Istana Hitam atau Merah’ bermakna perayaan atau pengebumian mengikut semua data ibu bapa antara 75%. Terdapat banyak data yang menunjukkan bahawa semasa kehamilan ibu mempunyai beberapa bentuk pengalaman buruk atau mengerikan atau telah menjadi beberapa jenis upacara yang tidak menyenangkan sekali 60%.

Namun kita tidak dapat mengenal pasti, kita tidak dapat menentukan apa yang menyebabkan cerebral palsy di kebanyakan kanak-kanak yang mempunyai cerebral palsy kongenital. Kita tahu bahawa kanak-kanak yang berisiko tinggi untuk membangunkan CP adalah bayi yang sangat kecil, yang sangat kecil yang tidak menangis dalam lima minit pertama selepas bersalin, yang memerlukan ventilator selama lebih dari empat minggu, dan yang mengalami pendarahan otaknya. Bayi yang mengalami kecacatan kongenital dalam sistem seperti jantung, buah pinggang, atau tulang belakang juga lebih cenderung untuk membina CP, mungkin kerana mereka juga mengalami kecacatan pada otak.

Kejang pada bayi baru lahir juga meningkatkan risiko cerebral palsy. Tidak ada gabungan faktor-faktor luar biasa yang berfungsi dengan normal. Malah bayi prematur kecil mempunyai peluang yang lebih baik daripada 90 peratus tidak mengalami cerebral palsy. Terdapat bilangan bayi yang menghairankan yang mempunyai kursus yang sangat ribut dalam tempoh yang baru lahir dan terus berjalan dengan baik.

Sebaliknya, sesetengah bayi yang mempunyai permulaan yang kurang baik akhirnya didapati mengalami gangguan mental atau ketidakupayaan pembelajaran yang teruk.

email
RAWATAN ALTERNATIF
 

 

Entry Filed under: Sakit Cerebral Palsy


Most Recent Posts