COVID-19 HERBS

April 7th, 2020


2019 NOVEL CORONAVIRUS HERBAL DI KUALA LUMPUR, MALAYSIA

 

Sejak virus itu mula-mula dikesan di bandar Wuhan pada Disember lalu, COVID 19 telah menjangkiti lebih daripada 110,000 orang di seluruh dunia. Di luar China, virus itu telah menelan banyak nyawa di Itali, Iran, Korea Selatan dan Amerika Syarikat. Sementara itu, lebih 62,000 pesakit pulih.

COVID 19 telah merebak ke lebih 100 negara dan wilayah, termasuk Korea Selatan, Itali, Iran, Jepun, Perancis, Amerika Syarikat dan United Kingdom. Sesetengah negara telah mengambil langkah pencegahan untuk mengelakkan wabak daripada merebak, termasuk menutup sempadan dan menguatkuasakan sekatan perjalanan udara dan tanah.

Negara-negara yang paling teruk terjejas termasuk China, Itali dan Iran.

Ketahui keadaan semasa. Anda dinasihatkan untuk:

   • Orang ramai tidak digalakkan menghadiri perhimpunan awam atau tempat termasuk tempat keagamaan, terutama mereka yang mempunyai jangkitan saluran pernafasan.
   • Semua aktiviti yang dianjurkan oleh orang awam mesti ditangguhkan untuk mencegah jangkitan COVID 19.
   • Kebersihan diri yang baik adalah seperti mengekalkan tahap kebersihan yang tinggi seperti mencuci tangan dengan kerap dengan air dan sabun, atau menggunakan sanitizer tangan
   • Dapatkan rawatan perubatan segera jika anda mempunyai gejala jangkitan saluran pernafasan seperti demam, batuk atau kesukaran bernafas.

Pencegahan dan Peningkatan Sistem Imun

Coronavirus boleh dicegah dan meningkatkan penggalak sistem imun dengan rawatan TheTole Acupuncture Immune System Booster dan Sistem Peremajaan Sistem Imun. Untuk masa pemulihan, semuanya bergantung pada berapa lama dan berapa masalahnya. Anda juga boleh memerintahkan ubat herba Immune System Booster kami melalui laman web Immune System Booster ini dan kami akan mengarahkan ubat herba Immune System Booster kepada anda.


email
RAWATAN ALTERNATIF
 

 

Rawatan radang paru-paru – Kuala Lumpur Rawatan Neuro Akupuntur dan Ubatan Herba

Entry Filed under: Uncategorized


Most Recent Posts