Rawatan Herba Akupunktur Mati Pucuk

July 4th, 2012


Lelaki dan wanita Mati Pucuk

Apakah mati pucuk atau sexiouly uncapable?

Punca yang paling biasa terhadap mati pucuk sementara adalah kebimbangan dan tekanan.

Mati pucuk atau ereksi tidak lengkap ertinya tidak mampu untuk mendapatkan ereksi yang cukup baik ketika melakukan persetubuhan.

Mati pucuk – Mati Pucuk sementara adalah amat biasa, terutamanya di kalangan lelaki muda, dan lebih-lebih lagi apabila mereka berasa bimbang, atau terlalu banyak dalam pengambilan alkohol.

Jika anda mempunyai masalah ereksi, ianya adalah berkenaan dengan fikiran:

punca yang paling biasa mati pucuk sementara – Mati Pucuk adalah hanya kebimbangan bukan sesuatu masalah yang serius.

Mati pucuk – mati pucuk boleh dirawat oleh Perubatan herba istimewa kami atau akupunktur.

Mati pucuk boleh menyebabkan tanda-tanda lain, yang paling biasa ialah diabetes, tekanan darah tinggi dan masalah jantung yang memerlukan perubatan Cina.
Dalam keadaan tenaga sejuk penggunaan Kedney boelh berjalan lancar dengan cepat dengan ubatan herba. Ini biasanya mengambil masa antara 1 bulan hingga 3 bulan dalam perubatan herba intensif.

Semua ini Perubatan dalam jangka masa panjang terhadappenyakit mati pucuk anda.


Apa yang menyebabkan Mati Pucuk / impot
  • Punca Psikologi.
  • Kerisauan mengenai sama ada anda boleh ‘melaksanakan’ ianya akan membuat ia mustahil untuk mendapatkan ereksi.
  • Masalah dalam perhubungan yang boleh menjejaskan potensi.
  • Kemandulan mungkin disebabkan oleh kemurungan.
  • Kehilangan orang yang disayangi boleh menyebabkan mati pucuk.
  • Letih,tekanan
  • Kecederaan pada zakar.
  • Hang-up – misalnya, rasa bersalah mengenai sesuatu sebelum melakukan hubungan dengan pasangan seks.
  • Mempunyai perasaan terhadap kaum sejenis.
  • Mempunyai pasangan yang tidak menarik! tidak memenuhi citarasa anda.
  • Sebab-sebab fizikal masalah mati pucuk.
  • Masalah terhadap mekanisme kimia yang menyebabkan ereksi berlaku – sangat biasa terhadap lelaki yang lebih tua.
  • Gangguan Vaskular (salur darah) . Pesakit yang mempunyai arteriosklerosis, jantung atau penyakit vaskular dan tekanan darah tinggi adalah berisiko tinggi untuk mati pucuk.
  • Diabetes sering menyebabkan masalah ereksi, sonner. Merokok meningkatkan risiko terjadinya arteriosklerosis dan keadaan itu boleh menyebabkan mati pucuk.
  • Kesan-kesan sampingan daripada ubat-ubatan tertentu, seperti rawatan tekanan darah (BP) , beberapa antidepresan dan beberapa ubat penyembuhan ulser; dadah BP dan sebagainya.
  • Kesan sampingan ubat bukan preskripsi (tembakau, alkohol, kokain dan lain-lain).
  • Penyakit sistem saraf.
  • Pembedahan Utama, contohnya pembedahan prostat atau lain-lain pembedahan abdomen.
  • Hormon inbalance atau yin yang tidak seimbang terhadap hati, diberikan selepas kelahiran – jarang berlaku tetapi masih ada.

email
RAWATAN ALTERNATIF


Disfungsi erektil-Mati Pucuk

Disfungsi ereksi, kadang-kadang dikenali sebagai “Mati Pucuk”. Mati pucuk adalah ketidakupayaan yang berulang untuk mendapatkan atau mengekalkan ereksi yang cukup ketika melakukan hubungan kelamin. Mati pucuk juga boleh digunakan untuk menerangkan tentang masalah-masalah lain yang mengganggu hubungan seksual dan pembiakan, seperti kekurangan dalam keinginan seksual dan masalah terhadap ejakulasi atau orgasma. Menggunakan istilah disfungsi erektil menjadikan ianya jelas terhadap masalah-masalah lain yang tidak terlibat.

Disfungsi-Erektil mati pucuk, boleh menyebabkan ketidakupayaan jumlah untuk mencapai ereksi, satu keupayaan yang tidak selaras untuk berbuat demikian, atau kecenderungan untuk mengekalkan hanya ereksi ringkas sahaja. Perbezaan-perbezaan ini mentakrifkan ED dan menganggarkan masalah yang sukar. Anggaran antara 15000000-30000000, bergantung kepada takrif yang digunakan. Menurut kajian Jabatan Ukur Penjagaan Ubat Kebangsaan Ambulatori (NAMCS), untuk tiap-tiap 1,000 orang-orang di Amerika Syarikat, 7.7 rawatan perubatan telah dibuat oleh pakar bagi masalah disfungsi erektil pada tahun 1985. Bagi tahun 1999, kadar telah meningkat tiga kali ganda kepada 22.3. Angka-angka yang diselidik di Malaysia adalah lebih tinggi.

Pada lelaki yang lebih tua, Disfungsi ereksi biasanya disebabkan masalah fizikal, seperti penyakit, kecederaan, atau kesan sampingan ubat. Sebarang gangguan yang menyebabkan kecederaan kepada saraf atau menjejaskan aliran darah di dalam zakar yang mempunyai potensi untuk menyebabkan Disfungsi erektil. Tetapi ia bukanlah satu bahagian yang tidak boleh dielakkan terhadap penuaan. Cara mengekalkan dengan rawatan herba boleh membantu dalam melakukan aktiviti seksual anda sehingga berumur 90-an.


Rawatan perubatan di KL Kuala Lumpur Malaysia telah menunjukkan 90% berkesan terhadap masalah Mati Pucuk ED

Penyelidikan lebih 145 tahun sehingga tahun 2000 telah menyebabkan ianya sangat berkesan bagi Lelaki – Disfungsi erektil terhadap prestasi seksual. Rawatan tersebut akan melancarkan buah pinggang anda dan  meningkatkan jumlah sistem Lung Qi.


zakar

Zakar mengandungi dua ruang yang dipanggil Corpora Cavernosa, yang berfungsi untuk pemanjangan organ. Tisu seperti span telah terdapat di ruang-ruang. Corpora cavernosa yang dikelilingi oleh membran, dipanggil selaput albuginea . Tisu-tisu mengandungi otot licin, tisu bergentian, ruang, urat, dan arteri. Uretra adalah merupakan saluran untuk air kencing dan mani, terdapat di sepanjang sisi Corpora Cavernosa.

Ereksi bermula dengan stimulasi deria atau mental, atau kedua-duanya. Impuls dari saraf otak menyebabkan otot Corpora Cavernosa berehat, membolehkan darah mengalir ke dalam dan mengisi ruang. Darah mewujudkan tekanan didalam corpora cavernosa, membuat zakar mengembangkan. Selaput Albuginea membantu memerangkap darah dalam corpora cavernosa, sekali gus mengekalkan ereksi. Apabila otot dalam zakar mengecut menyebabkan kemasukan darah terhenti dan keadaan ini akan menyebabkan saluran aliran pula akan terbuka keluar.

Aliran Qi akan tinggi semasa ereksi dan jika jumlah Qi adalah rendah, anda akan mendapati bahawa ereksi akan berlaku. Untuk mencapai ereksi yang penuh anda perlu untuk mengekalkan jumlah Qi yang tinggi dan juga buah pinggang yang kuat dan keadaan hati yang lancar.


Rawatan priapism

Priapism merupakan salah satu sebab mati pucuk dan boleh dirawat dengan rawatan akupunktur intensif dan perubatan herba. Rawatan intensif untuk Priapism berbeza mengikut kes di antara 2 minggu hingga 2 bulan dalam menjalankan Rawatan Rapi (ICU), tetapi jika menggunakan ubat herba khas, anda mungkin perlu antara 1 bulan hingga 3 bulan.

herba mati pucuk yang dirumuskan dari 140 tahun (1998) penyelidikan dan digredkan oleh Guru Cina KELAS DUNIA.


Rawatan perubatan mati pucuk di KL Kuala Lumpur Malaysia

Semua simptom ini boleh dirawat dengan rawatan formula herba istimewa mati pucuk. Herba khas mati Pucuk lebih cepat untuk pemulihan berlainan dengan sesetengah ubatan yang lain.

Terdapat beribu-ribu kes yang berjaya dari semua peringkat umur. Kebanyakan kes adalah dari umur 38-80, tetapi hanya sedikit sahaja berumur di antara umur 16-30.

Entry Filed under: Sakit Mati Pucuk


Most Recent Posts