Rawatan Lemah Ingatan

July 6th, 2012


Lemah Ingatan

Lemah ingatan boleh terjadi apabila sesetengah sel-sel otak anda mempunyai kesukaran untuk berhubung antara satu sama lain dengan betul, atau mengalami kecederaan.

Kes normal lemah ingatan, bermula sebelum anda tahu bahawa anda mempunyai masalah lain yang lebih serius seperti penyakit Alzheimers, penyakit Otak lumpuh atau komplikasi otak yang lain.

email
RAWATAN ALTERNATIF

Terdapat banyak sebab otak anda mula lemah ingatan. Ia mungkin bermula dengan kerap membuang air kecil. Ramai mungkin meluangkan masa terlalu banyak untuk membuang air kencing selepas mereka pergi ke tandas. Kes ini disebabkan perhubungan tentang kelemahan dalam fungsi buah pinggang. Seseorang tidak boleh mengulangi apa yang mereka telah lakukan dalam beberapa minit lalu dan tidak ingat apa yang mereka lakukan sebelum ini. Keadaan ini adalah sangat teruk, ianya boleh dikelaskan sebagai Alzheimers.

semua masalah ini boleh disembuhkan dengan cepat jika rawatan dilakukan dengan segera tetapi apabila datang terlalu lewat ianya hanya boleh mengurangkan jumlah penyakit dan menghalang ianya daripada semakin buruk. Mereka yang telah mengalami kemalangan dan hilang ingatan boleh dipulihkan dengan cepat dengan rawatan Neuro akupuntur.

Entry Filed under: Sakit Lemah Ingatan


Most Recent Posts