Rawatan TheTole KL

The Tole Neuro Akupuntur dan Rawatan Perubatan Herba Cina yang menawarkan rawatan tradisional Cina untuk kesihatan, pencegahan dan rawatan dengan rawatan akupunktur dan Perubatan Herba Cina yang terletak di Kuala Lumpur.

Selain rawatan akupuntur, TheTole juga menyediakan rawatan akupuntur umum dan juga rawatan perubatan terapi yang lain bergantung kepada keadaan kesihatan pesakit. Perkhidmatan terperinci termasuk diagnosis Ubatan Herba Tradisional Cina, akupuntur kesuburan, akupuntur pelangsingan, anak autis, dan lain-lain.

Selain pembedahan, rawatan alternatif seperti akupuntur adalah cara terbaik untuk merawat penyakit serius. Ini kerana akupuntur dan ubat herba boleh membantu mengawal penyebaran penyakit.

June 1st, 2020

Herba Untuk Penyembuhan Covid-19

Penggunaan ubat herba dan kaedah tradisional yang dicadangkan oleh pakar perubatan dari China hanya sebagai pelengkap kepada proses pemulihan dan bukan satu rawatan khusus bagi pesakit Covid-19.

Ubat tradisional bukan sebagai satu rawatan tetapi hanya rawatan pelengkap, misalnya dengan penggunaan akupunktur dan herba Cina mungkin boleh mempercepatkan kesembuhan atau perawatan tersebut.

Sekumpulan lapan pakar dari China tiba di Malaysia pada 18 April lalu bagi berkongsi dengan pasukan perubatan Malaysia mengenai pengalaman negara itu dalam menangani penularan wabak COVID-19.

Antara perkara akan dibincangkan bersama ialah isu perawatan pesakit di wad dan Unit Rawatan Rapi (ICU), isu penyelidikan, penggunaan teknik-teknik atau kaedah-kaedah tertentu sama ada antigen, antibodi dan sebagainya.

Mengambil Langkah Pencegahan Dengan Memesan Herba Untuk Mencegah Jangkitan COVID-19

Duduk di rumah untuk melindungi ahli keluarga yang rendah imuniti dan pesan ramuan herba TheTole Acupuncture. Orang ramai juga boleh menempah Konsultasi Dalam Talian dengan Dato Master Leong.

May 28th, 2020

Previous Posts


Most Recent Posts