Rawatan Keguguran Rambut

July 2nd, 2012

Kini anda boleh membeli Herba Keguguran Rambut dengan mudah di sini:

beli


Rawatan keguguran / kehilangan rambut

Semua formula adalah dari penyelidikan selama 140 tahun dan dikemaskini dan diperbaiki oleh Guru Cina.

Keguguran rambut Lelaki

Apakah keguguran rambut lelaki (corak kebotakan lelaki androgenik alopecia /)?
Keguguran rambut lelaki adalah keadaan yang paling biasa terhadap kehilangan rambut. Ia disebabkan oleh peningkatan kepekaan terhadap hormon seks lelaki (androgen) di bahagian-bahagian tertentu kulit kepala, dan dikembangkan dari satu generasi ke generasi lain tetapi ianya masih boleh dirawat dengan Rawatan perubatan herba KL Kuala Lumpur.

Apakah yang menyebabkan kepekaan terhadap hormon seks lelaki.

Buah pinggang atau Lung Qi atau Darah dari Limpa dan Hati. Jika keadaan ini berlaku,ia boleh menyebabkan terjadinya mati pucuk dan penuan. Keadaan ini boleh diperbetulkan dengan rawatan penyelidikan terbaru di Pusat Rawatan Perubatan Herba Kl Kuala Lumpur.

Sesetengah lelaki mempunyai kulit kepala yang sangat sensitif terhadap hormon seks yang berada di dalam saluran darah. Hormon membuat folikel rambut – dari mana rambut tumbuh – mengecut. Akhirnya, apabila Qi Lung badan anda dan keadaan darah Limpa merosot, maka (folikel) menjadi begitu kecil dan keadaan ini tidak boleh diganti dengan rambut. Folikel masih aktif, tetapi tidak lagi mampu untuk menjalankan tugasnya.

Keadaan ini biasanya bermula di kalangan lelaki yang berumur 20-30 dan mengikut corak tipikal. Pertama, garis rambut mula surut, dan secara beransur-ansur rambut di atas kepala juga bermula untuk menipis. Akhirnya, kedua-dua kawasan botak bertemu untuk membentuk bentuk U yang tipikal di seluruh bahagian belakang dan sisi kepala. Rambut yang kekal adalah sering lebih halus, dan tidak berkembang dengan cepat.

KL Kuala Lumpur Rawatan Perubatan Herba adalah sangat berkesan untuk semua masalah ini, ia mungkin mengambil masa antara 2 minggu hingga 2 bulan untuk menegmbalikan keadaan seperti biasa.

Ramai yang berkata, “bapa saya yang lebih tua mempunyai rambut yang lebih elok dari saya” KENAPA!!
Inilah sebabnya, kerana paru-paru badan anda dan keadaan Limpa telah melemahkan lebih cepat terhadap umur anda berbanding bapa anda.

email
RAWATAN ALTERNATIF

Keguguran rambut wanita

Wanita juga boleh mengalami keguguran rambut / rambut yang hilang, terutamanya mereka yang mempunyai saudara mara yang juga banyak terdedah kepada kehilangan rambut mereka. Corak keguguran rambut perempuan adalah lebih lewat berbanding lelaki dan biasanya terhad kepada bahagian atas kepala sahaja. Jumlah kebotakan jarang dilihat di kalangan wanita.

Rawatan dari KL Kuala Lumpur telah terbukti sangat berkesan untuk semua masalah ini. Biasanya untuk pulih ia mengambil masa kira-kira 2 bulan untuk tempoh perubatan herba khas, sesetengahnya mungkin memerlukan masa yang lebih lama.

Entry Filed under: Sakit Keguguran Rambut


Most Recent Posts