Rawatan Herba 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV)

February 25th, 2020


2019 NOVEL CORONAVIRUS HERBA DI KUALA LUMPUR, MALAYSIA 

Perdagangan Hidupan Liar China Berkaitan dengan Penyebaran Coronavirus, berikutan penyebaran coronavirus di pusat bandar Wuhan. 2019 Novel Coronavirus adalah virus pernafasan baru yang pertama kali dikenal pasti di Wuhan, China.

Virus dari haiwan liar ini disebarkan kepada orang yang dijual di pasar di Wuhan. Virus korona telah menyebabkan SARS dan MERS. Sindrom Pernafasan atau SARS adalah sejenis penyakit pernafasan amat mudah berjangkit. Ia juga menjadi wabak yang menjangkiti 8,000 orang dengan 800 kematian di China pada tahun 2002. Walaupun Sindrom Pernafasan Timur Tengah atau MERS adalah wabak serupa di Timur Tengah yang berlaku pada tahun 2012. Kedua-dua penyakit ini juga disebabkan oleh coronavirus, tetapi adalah berbeza jenis berbanding dengan wabak pneumonia semasa.

Coronavirus boleh menyebabkan gejala daripada sederhana kepada teruk. Dari demam biasa ke jangkitan pernafasan akut. Ia telah terbukti bahawa semua pesakit yang dijangkiti telah mengadu bahawa mereka mengalami demam berterusan, batuk, sakit kepala, dan kesukaran bernafas.

Berikut adalah beberapa langkah pencegahan untuk pencegahan Coronavirus

1)      Basuh tangan dengan kerap menggunakan sabun dan air

2)      Elakkan menyentuh mata, mulut, atau hidung dengan tangan yang tidak bersih

3)      Elakkan berhubung rapat dengan orang yang tidak sihat

4)      Pakai topeng apabila beroperasi di luar dan di tempat awam

5)      Sekiranya anda mengalami simptom seperti selesema, berjumpa doktor dengan segera

6)      Dapatkan rehat yang cukup

7)      Minum banyak air mineral

Pencegahan dan Peningkatan Sistem Imun

Coronavirus boleh dicegah dan meningkatkan penggalak sistem imun dengan akupunktur THE TOLE Rawatan Sistem Imun Booster dan Sistem Imun Booster ubatan herba. Untuk masa pemulihan, semuanya bergantung pada berapa lama dan berapa masalahnya. Anda juga boleh memesan herba Sistem Imun Booster kami melalui laman web ini Immune System Booster dan kami akan kurier perubatan Sistem Imun Booster herba kepada anda.

 

email
RAWATAN ALTERNATIF
 

 

Entry Filed under: 2019 Novel Coronavirus


Most Recent Posts