Herba di Kuala Lumpur, Malaysia

July 3rd, 2012


Herba di Kuala Lumpur, Malaysia

Malaysia mempunyai hutan hujan tertua di dunia yang dikenali sebagai Taman Negara. Ia adalah Taman Negaran Utama di Malaysia yang meliputi 4343 km persegi yang meliputi Pahang, Kelantan dan Terengganu (negeri Malaysia ). Ia dianggarkan telah wujud lebih dari 130 juta tahun dahulu. Hutan ini adalah sangat kaya dengan tumbuhan perubatan herba kerana ia merupakan taman terbesar dan kawasan hutan hujan yang terluas yang dilindungi di Malaysia.

Guru Cina telah melakukan banyak penyelidikan berkaitan dengan tumbuhan herba ini dan mendapati bahawa tumbuhan herba liar di Taman Negara adalah pemilihan terbaik herba. Oleh kerana rawatan akupuntur telah mencapai generasi ke-4, banyak kualiti dan herba yang berkesan telah dihasilkan. Semua herba herba ramuan telah diwarisi daripada nenek moyangnya.

email
RAWATAN ALTERNATIF

Herba herba ini adalah terbaik kerana ia menggabungkan herba Malaysia dengan herba Cina yang semua orang tahu bahawa herba Cina adalah sangat baik dan sangat berkesan.

Herba bukan sahaja khusus untuk merawat kanser, tetapi ianya juga mempunyai potensi untuk rawatan AIDS. Ramai orang telah mendapat rawatan akupunktur dan herba perubatan Cina.

* Lain rawatan untuk mengubati ezcema dengan rawatan herba dan akupunktur boleh berjumpa Guru Cina di KL.

Entry Filed under: Rawatan Herba


Most Recent Posts